Portada > Actualitat > Agenda > Gualba Mots 2022

Gualba Mots 2022

Dia i hora: Del divendres 13/05/2022 al dissabte 21/05/2022

Lloc: Era de Can Figueres i altres

Organitza: Ajuntament de Gualba i Gisela Llimona

Festival de llegendes del Montseny

13, 14, 15, 20 i 21 de maig

Després de l'èxit de l'any passat, torna el GUALBA MOTS. LLEGENDES DEL MONTSENY. L’objectiu d’aquests dies és donar a conèixer llegendes i històries del territori als seus habitants i visitants. Per fer-ho, comptarem amb les narradores professionals de la zona Elena Codó, Núria Clemares, Laura Asensio, Clara Ribatallada i Gisela Llimona; Isaac Morera, narrador convidat del festival Llegendes de Catalunya; una xerrada, a càrrec de Martí Boada, acompanyat musicalment per Dalmau Boada; la presència del Bibliobús; la participació de l’escola Aqua Alba, on presentaran una llegenda que estan creant tots els alumnes de l’escola; un recorregut de llegendes per la riera amb l'alumnat d’Aqua Alba; una exposició de gravats sobre faules de la Fontaine i contes de Gianni Rodari, muntada per l’Associació AIDA; un concert de joves i el CAER… Serà una gran festa on escoltarem històries ben diverses i tindrem moltes sorpreses. Us esperem els dies 13, 14, 15, 20, 21 i 22 de maig. 

Arxius adjunts