Portada > L'Ajuntament > Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l’Alcaldessa

 

Benvolguts veïns i veïnes de Gualba, és per a mi un orgull saludar-vos des d’aquest espai que l’Ajuntament posa a la vostra disposició , portal que pretén ser una eina d’apropament obert a la ciutadania. Us animem a utilitzar aquest medi per estar informats de tot el que passa en el nostre poble.

Comencen un repte molt important per a tots i totes,  per fer de Gualba un poble on les persones estan per davant de forma prioritària. Volem escoltar-vos i donar resposta de formar ràpida a les vostres necessitats.

El nostre compromís és el de governar de forma ètica i transparent, un govern que sigui obert a tothom , accessible i participatiu.

Treballarem al costat de les entitats, els comerços, les famílies, el jovent i les persones grans. Potenciarem a tots el nivells tant la conservació com el coneixement de medi, volem que Gualba sigui un referent en medi ambient i sostenibilitat,  un poble pròsper i dinàmic econòmicament.

Tot l’equip de govern ,regidors i regidores,  comencem aquesta legislatura amb molta  il·lusió, ganes i força. Us convidem a treballar plegats en aquest projecte de futur!

 

Olga Hernáiz Olías