Portada > Servei de WhatsApp Municipal

Servei de WhatsApp Municipal

Benvinguts al nou canal informatiu de l'Ajuntament de Gualba a través de l'APP WhatsApp, creat per tal d’agilitzar i facilitar la comunicació entre el consistori i els seus habitants.

Com funciona?

  1. Donat d'alta a través del formulari de contacte
  2. Afegeix el nostre número de WhatsApp 679127142 als teus contactes del telèfon mòbil (molt important)
  3. Una vegada registrat/da rebràs informació municipal i d’interès general de l'Ajuntament de Gualba (bans municipals, alertes, programació cultural, esportiva...). Per a comunicar-se amb l'Ajuntament els usuaris han d'emprar les vies habituals i no el WhatsApp, ja que aquest servei és unidireccional

Aquest servei és de caire informatiu i unidireccional, és a dir, està creat per rebre informació municipal i no permet respondre ni interactuar amb la resta d’usuaris del servei, ja que es tracta d’una llista de distribució. Per a comunicar-te amb l’Ajuntament de Gualba, pots utilitzar els canals habituals, ja que aquest servei no substitueix cap tràmit ni cap notificació oficial de l’Ajuntament.


L’Ajuntament de Gualba només farà servir aquestes dades per a transmetre informació de les activitats referents al poble i es compromet a fer-ne un ús confidencial i a preservar sempre la intimitat de les persones.

La base de dades del servei de Whatsapp s’actualitza periòdicament.

És obligatori emplenar els camps marcats amb un asterisc (*).

Nom i cognoms *
Número de telèfon *
Permís d'acceptació *

Desitjo formar part de la llista de persones receptores d’informació municipal que l’Ajuntament de Gualba ha creat. Em declaro informat/da que el meu número de telèfon s’utilitzarà per efectuar enviaments d’informació per mitjà de missatges de Whatsapp i, en conseqüència, autoritzo que s’incorpori el meu número de telèfon a la llista d’enviament, entenent que em podré donar de baixa en qualsevol moment.

Entenc que el Responsable del tractament de les meves dades és l’Ajuntament de Gualba, que les utilitzarà únicament per a la finalitat indicada i no els comunicarà a altres persones. Em consta que podré exercir els meus drets en matèria de protecció de dades adreçant-me directament a l’Ajuntament, que podré obligar a suprimir les meves dades en qualsevol moment i que a la web del Responsable del tractament puc llegir informació detallada sobre la seva política de protecció de dades.

En acceptar formar part del grup entenc que les meves dades s’incorporaran als sistemes de l’empresa WhatsApp Ireland Limited proveïdora del servei de Whatsapp per als països de la Unió Europea en els termes i condicions que figuren a la seva web.