Portada > Actualitat > Noticies > Comunicat a la població aigua potable apte pel consum humà - Actualitzat a data 08.04.2024

NOTÍCIES

08/04/2024

 

D’acord amb els resultats de l’analítica, per part del Laboratori de la Diputació de Barcelona, el paràmetre de fluorur és correcte (adjuntem resultats).

En conseqüència, comuniquem a la població que l’aigua de la xarxa municipal és apte pel consum humà.

Es farà un seguiment d’aquest paràmetre a fi de garantir la seva conformitat, mitjançant les analítiques previstes en la programació de la Diputació de Barcelona.

Us agraïm molt la vostra col·laboració en tot moment i l’esforç fet per tots els veïns en aquests mesos tan difícils.

Així mateix, us informem que des de l’Ajuntament es continuarà treballant amb les alternatives a les captacions actuals a fi  de garantir un bon servei d’aigua potable a tota la població.

Per a qualsevol aclariment , estem a la vostra disposició mitjançant tel 938487027, e-mail (Necessites javascript per veure aquest correu-e),  formulari contacte web, instància genèrica electrònica, i de forma presencial en horari d’atenció al públic.

A partir de dimecres 10 d’abril, no hi haurà servei de recollida d’aigua mitjançant garrafes que es va habilitar mentre dures la incidència.

 

Arxius adjunts

Arxivat a: General