Portada > Actualitat > Noticies > Nou comunicat a la població de la Xarxa Municipal d'aigua actualitzat a data 22.03.2024

NOTÍCIES

22/03/2024

El darrer mes de febrer ja es va fer difusió a la població de que els veïns dels nuclis de població de Royal Park, Can Pla, Gualba de Baix i l’Estació ja disposen d’aigua apta pel consum humà, donat que el dipòsits de Can Pla i Royal Park d’on s’abasteixen ja donen els paràmetres correctes. 

Per tant, us informem de nou que els veïns de Gualba de Baix, Royal Park, Can Pla i el barri de l'estació poden fer servir l'aigua municipal tant per cuinar com per beure sense risc, les analítiques confirmen que és apta pel consum humà.

A la resta de nuclis del municipi, a hores d’ara l'aigua no és apte per consumir, donada la configuració dels dipòsits. Per tant, hem d’esperar a que finalitzin les obres que s’estan portant a terme actualment de connectar el pou d’ATL a l’ETAP de la Xarxa Municipal d’aigua.

Us mantindrem degudament informats i us recordem el servei que ofereix l’Ajuntament diàriament de recollida d’aigua potable amb garrafes per part dels veïns afectats.

Agraïm la vostra col·laboració en tot moment.

Disculpeu les molèsties.

1r Tinent Alcalde

Jordi Esmandia Barenys

Arxivat a: General