Portada > Actualitat > Noticies > Nou comunicat informatiu als usuaris d'aigua potable - Actualitzat a data 01.02.2024

NOTÍCIES

01/02/2024

Comuniquem que a causa de les incidències produïdes a la xarxa d'aigua municipal, malauradament no es pot arribar als nivells de potabilitat aquesta setmana, tal com estava previst. A hores d'ara és difícil predir el temps necessari per solucionar aquesta incidència.

Davant la possibilitat que aquesta situació s'allargui en el temps, informar-vos que la setmana vinent posarem cisternes d'aigua potable per abastir a la població que ho necessiti, fins que la situació es normalitzi. Us informarem dels llocs i horaris a tal efecte.

Des de l'Ajuntament continuem treballant per retornar a la normalitat com més aviat possible.

Lamentem profundament les molèsties que comporta aquesta situació i us agraïm la vostra paciència i comprensió, us anirem informant en quant tinguem nous resultats.

Arxivat a: General