Portada > Actualitat > Noticies > Setmana Europea de la Prevenció de Residus

NOTÍCIES

17/11/2023

La xarxa de deixalleries comarcal acull, del 18 al 26 de novembre la 15a edició de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus 2023,  que té com a objectius: donar a conèixer estratègies de reducció de residus i la política de la Unió Europea i dels seus Estats membres en aquesta matèria; fomentar accions sostenibles per reduir els residus arreu d’Europa; fer públic les tasques dutes a terme pels diversos actors mitjançant exemples concrets de reducció de residus; i fer canviar el comportament quotidià dels europeus (consum, producció).

 

Des del Consorci s’han programat les activitats:

DeixaLlibres, molt consolidada entre els usuaris i les usuàries d’aquestes instal·lacions, que promou la reutilització de llibres usats. Ja s’han reutilitzat més de 36.000 exemplar, el que ha permès  evitar 75.600 Kg de Co2, resultat que equival al CO2 que absorbeixen, al dia, 3.4840.480 arbres.

Jo RNova i tu? promou la reutilització d’objectes en bon estat per a la seva posterior comercialització mitjançant les entitats d’inserció sociolaboral adherides.

 

 

Arxius adjunts

Arxivat a: General