Portada > Actualitat > Noticies > Prova de sirenes

NOTÍCIES

17/10/2023

El proper dimecres 18 d'octubre, Protecció Civil farà una prova del sistema de sirenes per alertar d'emergències químiques a diversos municipis del Vallès Occidental i Oriental, entre els quals, Gualba.

El simulacre es realitzarà a les 11 h, constarà de les sirenes de risc químic i les alertes al mòbil, des d'on es demanarà a la població que es confini. Tractant-se d'un simulacre, tanmateix, no és obligatori fer-ho; però, si voleu participar, confineu-vos a l'edifici més proper.

En el cas real que es produís un accident en una indústria o instal·lació, la finalitat del sistema d'avisos és la d'alertar de forma ràpida a la població situada a la zona vulnerable i adoptar, si fos necessari, les mesures preestablertes de confinament o evacuació.

Per tal d’avaluar el funcionament d'aquesta prova, Protecció Civil ha preparat una enquesta amb un qüestionari breu al qual es pot accedir a través d'aquest enllaç.

Més informació al web de les proves de sirenes de Protecció Civil.

Arxius adjunts

Arxivat a: General