Portada > Actualitat > Noticies > Avís important a la població

NOTÍCIES

26/09/2023

Mínim consum d’aigua potable

Com ja us hem anat informant darrerament, la situació actual que pateix Gualba amb la sequera intensa i la baixa acumulació d’aigua del Pantà de Santa Fé (que proporciona l’aigua al municipi) ens obliga a insistir en el fet que reduïu considerablement el consum en l’àmbit domèstic.

Com us vàrem informar en l’anterior comunicat, actualment estem omplint els dipòsits d’aigua potable amb cisternes externes. Malauradament i donat que no hi ha previsió de pluges , hem de continuar abastint els dipòsits d’aquesta manera amb el cost que això suposa pel municipi. Paral·lelament, estem treballant per gestionar de manera eficaç aquesta situació i tractar d’evitar possibles restriccions, que no descartem, en cas necessari.

Agraïm molt la vostra conscienciació i màxima col·laboració.

Arxius adjunts

Arxivat a: General