Portada > Actualitat > Noticies > Continuen les restriccions de mobilitat al centre de Gualba. Fins el 19 de maig

NOTÍCIES

10/05/2023

Com a conseqüència de les darreres pluges i altres incidències en el transcurs de les obres que s’estan duent a terme a l’entorn de la plaça Joan Ragué es fa  necessari continuar amb les següents restriccions de trànsit fins el dia 19 de maig:

-          TALL DE CIRCULACIÓ al Pg. Montseny (DES DE l’Ajuntament FINS la Masia Can Figueres). Pas alternatiu pel carrer Bisbe Ponç obert el dies 13 i 14 de maig. Els veïns amb entrada de pàrquing d’aquest tram DEL PASSEIG MONTSENY podran accedir en contra direcció mentre duri el tall.

-          AUTOCARS I CAMIONS GRANS no podran circular pel Pg. Montseny DES DEL CONSULTORI MEDIC FINS LA MASIA. Pas alternatiu pel carrer Martí Joan de Gualba que serà doble sentit mentre durin les restriccions.

-          Les PARADES DE BUS URBÀ I ESCOLAR es traslladen  a  la  rotonda davant  Masia  Can  Figueres mentre durin les restriccions.

-          Hi haurà zones degudament senyalitzades al carrer Martí Joan de Gualba on no estarà permès aparcar mentre durin les restriccions.

PER  A  QUALSEVOL   ACLARIMENT,  PODEU TRUCAR AL TEL 938487027.

Arxivat a: General