Portada > Actualitat > Noticies > L’ajuntament de Gualba s’adhereix a la Setmana Europea de l’Energia Sostenible 2022

NOTÍCIES

14/09/2022

 

Europa celebra enguany la Setmana Europea de l’Energia Sostenible del 26 al 30 de setembre amb l’objectiu de conscienciar la societat amb actuacions i activitats al voltant de l’eficiència energètica, les energies renovables i el paper clau de la ciutadania en la transició energètica.

L’Ajuntament de Gualba s’ha adherit a la Setmana Europea de l’Energia Sostenible i ha aprofitat per aportar una activitat a l’escola Aqua Alba per ajudar a construir una nova cultura energètica. Així, també, s’organitzaran  diferents activitats promogudes per entitats del municipi.

En aquesta línia, cal recordar que l’Ajuntament de Gualba està treballant en un projecte d’alt impacte social i mediambiental “GUALBA SOSTENIBLE”. Aquest projecte que té un abast global, pretén treballar amb la finalitat marcada pels Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides en base a l’Agenda 2030. Aquest projecte contempla la sostenibilitat energètica i la reducció de la petjada de carboni amb mesures per reduir els consums energètics i preveure polítiques municipals de suport a la transició energètica.

Plaques fotovoltaiques als equipaments públics

Com a mesura per reduir els consums energètics dels edificis municipals, properament es procedirà a la instal·lació de plaques solars a l’edifici de l’Escola Aqua Alba i a la piscina municipal amb l’aportació d’una subvenció de la Diputació de Barcelona. Aquests dos edificis s’afegiran al de la llar d’infants que ja es va portar a terme la instal·lació solar fotovoltaica i s’està a l’espera de la possibilitat d’equipar, també amb plaques, l’edifici de l’Ajuntament mitjançant un subvenció demanada.

Arxivat a: General