Portada > Actualitat > Noticies > Obres de millora camí de Torres Sedó fins a Can Pere Bonic

NOTÍCIES

30/09/2021

A partir de dilluns 4 octubre es faran els treballs de millora del camí de torres sedó fins a Can Pere Bonic que poden afectar a la mobilitat del mateix amb talls puntuals o continuats.

Des de les 7h30 del dimecres 6 octubre fins a les 7h30 de dijous 7 octubre no es podrà circular amb vehicles, motocicletes ni bicicletes pel tram inferior del camí que porta des de les torres sedó fins a Can Mirabó, en el tram indicat en aquest plànol. fins al dia 11 octubre no podran circular vehicles pesats per aquesta zona

Hi ha una via alternativa d’accés als habitatges disseminats des de la carretera bv-5115 fins a la rotonda d’accés a Gualba, agafant el trencant del camí de camions  que, mitjançant la pista de Campins, arriba fins al camí de Can Mata.

Arxivat a: General