Portada > Actualitat > Noticies > Vacunació

NOTÍCIES

15/09/2021
L'Institut Català de la Salut informa que el dimecres 15 de setembre  de 4 a 7 de la tarda hi haurà un  punt de vacunació ubicat  a la Sala Bernat Martorell de Can Ramis a Sant Celoni sense cita prèvia.
 
Per poder-se vacunar, les persones han de portar la targeta sanitària, si la tenen, o qualsevol altre document d’identificació en cas de no tenir-la. Les persones nascudes entre els anys 2006 i 2009 hauran d'anar acompanyades del seu pare, mare, tutor o tutora legal el dia de la vacunació. Les persones nascudes l'any 2009 han d'haver complert els 12 anys per vacunar-se. 
 
Al Vallès Oriental hi ha altres punts de vacunació: a Granollers (Palau d'Esports, carrer dels Voluntaris '92, 2), a Mollet del Vallès (Can Pantiquet, carrer de Can Flequer, 25) i a l'Auditori de Llinars. En aquests llocs es vacuna amb cita prèvia i s'ofereix la vacunació sense cita a les tardes. 
Arxivat a: General