Portada > Actualitat > Noticies > "Parcs en concert" Actuació de Judit Neddermann i Mireia Calafell

NOTÍCIES

17/08/2021

ENTRADES EXHAURIDES

Parcs en concert és un cicle musical anual que es desenvolupa als parcs i espais naturals protegits de la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona.

Aquest cicle ens presenta un seguit de propostes musicals de gran qualitat en què la música entra en diàleg amb l’entorn natural. Concerts a l’aire lliure i propostes artístiques que transiten per estils diversos, des de la música d’autor, al folk, el pop i la cançó mediterrània i d’arrel.

El programa Parcs en concert acull tant actuacions musicals com recitals poètics acompanyats de música tot convertint-se en un espai de transversalitat artística. Un cicle en què la veu humana és la protagonista principal. El més natural dels instruments ens acompanya a conèixer pinedes i vinyes, rouredes, fagedes i alzinars. Concerts enmig d’escenaris únics, els espais naturals i patrimonials que configuren la nostra geografia, una geografia humana i natural enllaçada per la música.

En aquesta ocasió la cantant Judit Neddermann ens oferirà un concert amb les seves pròpies composicions i que comptarà amb la participació de la poeta Mireia Calafell, qui recitarà alguns dels seus poemes.

Arxivat a: General