Portada > Actualitat > Noticies > Millora a la nova captació d'aigua per al consum i agraïments a l'empresa AYMAR S.A.U

NOTÍCIES

29/07/2021

Davant la necessitat de dotar al municipi d’una alternativa de captació d’aigua diferent a la que tenim del pantà de Santa Fe, es va procedir a tirar endavant aquest projecte  de vital importància.

Molts cops en èpoques de sequera, el pantà no pot donar l’abast suficient. També, en diversos moments de fortes pluges, l’aigua captada, acumulada i conduïda als dipòsits de capçalera presenta terbolesa. A fi de garantir aquestes incidències i garantir la qualitat de l’aigua destinada al consum, es va començar a treballar en aquest projecte. Gràcies a la col·laboració amb l’empresa AYMAR S.A.U., propietària i explotadora de les pedreres de Gualba, recentment s’ha procedit a fer unes millores consistents en la instal·lació d’una bomba impulsora a l’interior de la mina de Xauxa per tal de garantir el subministrament d’aigua a la bassa de captació de l’Ajuntament i a la bassa contra incendis de l’ADF.

Agraïm a AYMAR S.A.U. la seva predisposició, en tot moment, per fer possible aquesta alternativa de subministrament d’aigua pel que representa per al municipi.

Arxivat a: General