Portada > Actualitat > Noticies > Subhasta d'Art Solidària per a recaptar fons per a la lluita contra el càncer infantil

NOTÍCIES

16/04/2021

El dia 25 d'abril a les 12.00 hores a Gualba (Baix Montseny), es celebrarà la primera Subhasta d'Art Solidària per a recaptar fons que es destinaran al Departament de Recerca contra el càncer infantil de l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. Organitzada per l'Ajuntament de Gualba, conjuntament amb les entitats locals Gualba Solidària i Gualbart, la subhasta oferirà 32 obres d'art incloent pintura, escultura, fotografia i ceràmica que han estat donades per artistes locals i d'altres indrets de Catalunya. Entre les obres hi ha, per exemple, una feta per un dels escultors més destacats del país i amb projecció internacional, en Gerard Mas.

Josep M Duart, Regidor de Cultura i Educació de l'Ajuntament de Gualba comenta que "la subhasta és una iniciativa nova per a Gualba en el seu procés desenvolupament artístic i cultural” i destaca el treball dut a terme per l’entitat local Gualba Solidària i per l’entitat de nova creació Gualbart. Duart manifesta que “treballem plegats en l’objectiu de recaptar fons per a una causa tan important com és la lluita contra el càncer infantil, donant suport a la investigació en una institució destacada com és l'Hospital Sant Joan de Déu. Esperem que els assistents trobin peces úniques d'art al seu gust i que licitin generosament per obtenir-les. "

Gualba Solidària organitza anualment diversos esdeveniments solidaris amb la finalitat de recollir diners per a la recerca del càncer infantil. La seva presidenta,  Susana Alcuescar, declara que "estem molt emocionats amb aquesta subhasta, ja que es fruit de la col·laboració local i aplega l’art amb la solidaritat” Abans de la subhasta hi haurà espectacles de música en viu i teatre, amb artistes que participen de franc com a recolzament per a la causa, amb la finalitat de crear un clima de solidaritat apte per passar un bon diumenge pel matí en família.

El representant i secretari de Gualbart, Isaak Llorca, afegeix  que “és un plaer per a nosaltres estar involucrats en un projecte tan important just a l’inici de la nostra vida com a entitat. Representem a més de 30 artistes locals i molts d'ells han donat peces per a la subhasta. Esperem que aquest sigui el primer de molts esdeveniments similars en el futur. "

Els visitants podran gaudir del magnífic entorn natural de Gualba i de la seva restauració.

L'esdeveniment complirà amb totes les normes vigents de protecció contra el Covid-19.  

Per a més informació contactar amb el regidor de Cultura i Educació, Josep M Duart, a (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Arxivat a: General