Portada > Actualitat > Noticies > Vine al Networking entre productors artesans locals i restaurants i empreses de catering

NOTÍCIES

21/10/2020

El Consell Comarcal del Vallès Oriental, conjuntament amb la Diputació de Barcelona, organitza un NETWORKING ONLINE entre productors artesans de la Xarxa Productes de la Terra del Vallès Oriental i RESTAURANTS i EMPRESES DE CATERING, interessades en el consum directe de productes de proximitat.

 

L’objectiu  és promoure l’establiment de sinergies i relacions comercials i de proximitat entre les restaurants i empreses de catering  i els productors  locals de la Xarxa Productes de la Terra, productors que han fet  un pas endavant en l’aposta per un model sostenible de producció agroramadera que origina productes de qualitat i de baix impacte ambiental, posan en valor la qualitat en la seva elaboració.

 

Cada  restaurant o empreses de catering disposarà de 5 minuts per fer entrevistes individuals amb cadascun dels productors  amb la finalitat de conèixer la forma de treballar i de fer arribar el producte que produeixen o elaboren.

 

Data de realització:         Dimarts 27 d'octubre

Hora:                                  de 17.00 a 19 hores

Plataforma:                       ZOOM – online

Inscripcions                       Formulari d'inscripció 

 

La inscripció és gratuïta i les places limitades (màxim 8 botigues i 8 productors)

 

Més información https://productesdelvalles.wordpress.com/

Arxivat a: General