Portada > Actualitat > Noticies > La Comunitat de Municipis del Baix Montseny organitza un cicle de tallers en línia per a empreses i persones autònomes

NOTÍCIES

14/07/2020
La Comunitat de Municipis del Baix Montseny, entre els quals participa l´Ajuntament de Sant Celoni, inicia la propera setmana un cicle de webinars empresarials, sessions en línia, sota el lema Reactivem el Baix Montseny. El cicle té per objectiu la programació d'un seguit de sessions en línia, adreçades als empresaris i empresàries del Baix Montseny i àrea d'influència, d'acord amb les necessitats expressades pel teixit socioeconòmic del territori. Aquestes accions s'emmarquen dins el Pla estratègic del Baix Montseny i donen continuïtat a l'Àgora empresarial, inaugurada el passat novembre de 2019 i que va suposar l'inici d'un treball conjunt amb l'empresariat del territori.

Les primeres sessions que suposen el tret d´inici del cicle són les següents:

  • El 1er webinar del 12 de maig de 12 a 13.30 h: Les Organitzacions i els seus líders, com a facilitadors de confiança i seguretat davant la por amb Jaume Gurt i Josep Moulines. + info i inscripció: bit.ly/BaixMontsenyEmpresarial01
  • El 2on webinar del 13 de maig de 16 a 17.15 h: L'hora de l'empoderament. Els treballadors/es que ara necessiten les Organitzacions amb Jaume Gurt i Josep Moulines. + info i inscripció: bit.ly/BaixMontsenyEmpresarial02
  • El 3er webinar del 15 de maig de 12 a 13.30 h:  Estratègies empresarials per no perdre el fil, desenvolupa el teu pla d'acció amb Elisabeth Bach. +info i inscrpicions: santceloni.cat/formularis
Arxivat a: General