Portada > Actualitat > Noticies > Informació preinscripcions a la llar d'infants municipal

NOTÍCIES

12/05/2020

La situació actual de pandèmia no permet fer les preinscripcions i matriculacions de forma personal. Per aquest motiu, s’admet la presentació de la sol·licitud de preinscripció i matriculació acreditativa mitjançant correu electrònic.

La documentació necessària per seguir la gestió és la següent:

  1. Adjuntar el model de sol·licitud disponible al web del Departament d’Educació degudament emplenat ( en format PDF o per fotografia de la sol·licitud ).
  2. Adjuntar la documentació oportuna, escanejada o fotografiada:

-          Fotocòpia del llibre de família

-          Fotocòpia del DNI del pare/mare/tutor de la sol·licitud

  1. Fotocòpia de la targeta sanitària.
  2. Fotocòpia del carnet de vacunacions, on constin les dosis rebudes amb les dates corresponents. Quan no es tingui el carnet de vacunacions, s’ha de presentar un certificat mèdic oficial o el carnet de salut de l’infant, on constin les dosis de vacuna rebudes amb les dates corresponents. Si el nen/a no ha estat vacunat per indicació mèdica o per altres circumstàncies, cal presentar un certificat mèdic oficial justificatiu.
  3. Full de matriculació degudament emplenat.

 

Tota aquesta documentació enviar-la al correu electrònic  (Necessites javascript per veure aquest correu-e) . Si tinguéssiu dificultats amb algun document o per altres motius, comuniqueu a través del e-mail.

Arxivat a: General