Portada > Actualitat > Noticies > Reforç de les mesures d’higiene i manipulació per al sector minorista d’alimentació i restauració comercial en situació de pandèmia del virus SARS-CoV-2.

NOTÍCIES

08/05/2020

Dins el marc actual de mesures de contenció de la transmissió de la COVID-19, els establiments del sector alimentari han de seguir complint estrictament les normes generals de seguretat alimentaria i també complir totes les mesures específiques per a la prevenció de la transmissió de la COVID19 que les autoritats competents vagin indicant.

En aquest sentit, des del Servei de Salut Pública de la Diputació de Barcelona han elaborat una guia (adjuntem pdf ) que recull indicacions i recomanacions dirigides als establiments del sector minorista d'alimentació i la restauració comercial en aquesta situació excepcional derivada del coronavirus.

Arxius adjunts

Arxivat a: General