Portada > Actualitat > Noticies > Fundació Humana recupera més de 6 tones de tèxtil a Gualba per a fins socials.

NOTÍCIES

31/01/2020

 

  • Un augment del 39% respecte l’any anterior

 

  • Equivalen a 14.000 peces de roba que tindran una segona vida mitjançant la reutilització o el reciclatge.

 

Humana Fundación Pueblo para Pueblo, organització que des del 1987 promou la protecció del medi ambient mitjançant la reutilització del tèxtil i duu a terme programes de cooperació a l’Àfrica, Amèrica Llatina i l’Àsia, i també d’ajuda local al territori més proper, ha recollit 6.305 kg de tèxtil usat a Gualba durant el 2019 per a donar-les una segona vida mitjançant la reutilització o el reciclatge. Aquest registre representa un augment del 39,5 respecte l’any anterior (4.519 kg).

 

Al 2019, els donants van dipositar la roba, el calçat, els complements i el tèxtil de la llar que ja no utilitzaven als contenidors de color verd de la Fundació. El servei de recollida selectiva del tèxtil és gratuït i representa un estalvi per als municipis adherits.

 

Les tones recuperades per la Fundació equivalen a 14.000 peces de roba la gestió de les quals implica un doble benefici: el primer és ambiental, perquè en redueix la generació de residus i contribueix a la lluita contra el canvi climàtic; el segon és un benefici social que  consisteix en la creació de llocs de treball inclusius, estables i de qualitat.

 

Arxivat a: General