Portada > Actualitat > Noticies > Comunicat tancament escoles municipals

NOTÍCIES

21/01/2020
 
Seguint les recomanacions de Protecció Civil i les alertes de vent, pluja i neu a la nostra comarca, l’Ajuntament ha decidit avui al migdia tancar per a aquesta tarda i demà dimecres  l’escola Aqua Alba i l’escola bressol municipal “Cuca de Llum”.
 
Atès que les nenes i els nens estaven ja a l’escola quan s’ha près la decisió s’ha demanat a la direcció de l’escola que facilités serveis mínims avui a la tarda per atendre els nens i les nenes que no podien ser recollits per les famílies fins a l’hora de tancament habitual de l’escola.
 
S’ha informat de la decisió també a l’AMPA pel que fa a les activitats extraescolars que organitzen, que igualquent queden suspeses avui i demà.

 

Arxivat a: General