Portada > Actualitat > Agenda > Contes de Tòquio

Contes de Tòquio

Dia i hora: dissabte 18/05/2024 de les 18:30h a les 21:00h

Lloc: Sala Gorg Negre

Organitza: Cineclub Gualba Creactiva

CineclubGualbaCreactiva 👉 Dissabte 18 de maig, 18:30h, Sala Gorg Negre #gualba 🎟 Entrada: 3€

Els diners recaptats de les entrades s'inverteixen en l'ampliació de la nostra graella.
Gràcies per gaudir del cinema amb nosaltres!


🎬 Contes de Tòquio


Elogiada com una de les pel·lícules més importants de la història, “Contes de Tòquio” és també la pel·lícula més aclamada de Yasujirô Ozu. British Film Institute en 2012 la va triar com la millor pel·lícula de tots els temps.

Un matrimoni gran que viu al Japó rural viatja a Tòquio per passar uns dies amb els seus fills. Fa molt temps que no els veuen, però la seva visita acaba significant una molèstia per a ells i les seves famílies. La parella d’ancians comprova amb tristesa que s’han convertit en una càrrega per als seus propis fills, que decideixen enviar-los a un balneari després de no ser capaços de fer-se’n càrrec. Només la seva nora Noriko, vídua d’un dels seus fills, els mostra autèntic afecte.


Direcció: Yasujirô Ozu
Guió: Kôgo Noda, Yasujirô Ozu

Intèrprets: Chishû Ryû, Chieko Higashiyama, Setsuko Hara, Haruko Sugimura

Durada: 136'

Any: 1953