Portada > Actualitat > Noticies > Durant els mesos d’estiu, els usuaris del Consultori Gualba que necessitin atenció es poden dirigir al CAP Sant Celoni

NOTÍCIES

06/07/2020

Informació per a les persones usuàries

En cas de necessitar atenció a la salut, podeu:

  • Enviar un missatge a través del web de programació de visites ics.gencat.cat
  • Contactar amb la central de trucades: 93 326 89 01
  • Trucar al centre:      93 848 79 57 (Consultori Gualba)

93 867 41 51 (CAP Sant Celoni)

 

En els tres casos, els professionals del centre gestionaran la petició i hi donaran resposta, ja sigui indicar si cal que l’usuari es dirigeixi presencialment a algun centre o si es pot resoldre la seva consulta sense haver de desplaçar-se al CAP.

 

Molts dels tràmits que habitualment es feien presencialment es poden resoldre sense necessitat de desplaçar-se al centre (renovació de medicació, dubtes sobre la incapacitat laboral, demanar cita per a revisions o molts altres tràmits).

 

En cas d’urgència, cal trucar al 061.

 

Recomanacions

ü  En cas que hagueu de desplaçar-vos a un CAP, arribeu a l’hora de la visita.

ü  Veniu sense acompanyant o, si és indispensable, veniu només amb una persona que us acompanyi.

ü  Recordeu respectar la distància de seguretat, portar mascareta i rentar-vos les mans.

 

03/07/2020

A l’àrea Metropolitana Nord de Barcelona, l’Institut Català de la Salut (ICS) gestiona els dispositius d’atenció primària de les comarques del Barcelonès Nord, el Maresme, el Vallès Occidental i el Vallès Oriental. En aquestes comarques, els serveis de l’ICS ofereixen assistència a més d'1.4000.000 persones pertanyents a 70 municipis. Els professionals que hi treballen formen un total de 64 equips d’atenció primària i 37 unitats assistencials de suport, i estan repartits en 107 centres de salut.

 

Trobareu més informació a: http://primaria.icsmetropolitananord.cat

 

Arxivat a: General