Portada > Actualitat > Noticies > Carta agraïment Associació Superacció

NOTÍCIES

26/06/2020

La solidaritat és un dels valors que més apreciem en la nostra entitat i que sempre intentem comunicar i promoure en cadascun dels joves que participen en els nostres projectes.
Des de Superacció volem expressar el nostre agraïment a totes les institucions i persones que ens van brindar el seu suport en un dels moments més difícils que ens ha tocat experimentar en la nostra entitat com va ser la ràpida partida d'un dels nostres participants, Imad Filali.
Aquesta situació tan trista i difícil no l'hauríem pogut superar sense el suport del Consolat del Marroc, Associació de Musulmans de Terrassa, Afers religiosos de Catalunya, voluntaris de l’Associació Els Quatre Camins Solidaris, Amics de Nova Ciutadania, Ajuntament de Gualba, Ajuntament d'Aiguafreda i representant de la comunitat musulmana de Granollers. A tots vosaltres us volem fer un reconeixement públic per tots els vostres esforços i ajuda oportuna.
Sense dubte, en els moments difícils és quan més es necessita l'existència d'una solidaritat real que es concreta en fets i la coordinació en xarxa entre totes les entitats.
Tot expressant el nostre agraïment, us saludem atentament.
Zouhair Zammouri Ochen

President

Arxivat a: General