Portada > Actualitat > Noticies > Informació sobre el procés de Pressupostos Participatius - Gualba 2020

NOTÍCIES

03/04/2020

Quan es va iniciar el període d’alarma en relació a la pandèmia del Covid-19 vam informar que el calendari previst per al procés de pressupostos participatius del 2020 quedava en suspès en espera de l’evolució de la situació. La realitat avui és que la data de fi del confinament és encara incerta i que l’impacte econòmic que està tenint aquesta pandèmia i que tindrà en el futur en persones, empreses i institucions és molt important.

Des de l’Ajuntament considerem que és important poder continuar amb el procés de pressupostos participatius. Malgrat això som conscients que la situació ha canviat i que probablement molts de vosaltres teniu noves i interessants propostes per a fer.

Per tant, us informem que:

- Passat Setmana Santa donarem noves informacions referents al nou calendari del procés participatiu segons quina sigui la situació de la pandèmia en aquell moment.

- Mentrestant, el període de presentació de propostes continua obert, i per tant, podeu continuar fent les vostres propostes per invertir els 12.500€ del pressupost de l’Ajuntament de Gualba.

- A més, podem habilitar en el cas que ho necessiteu, el contacte directe amb l’empresa Estel, que en ajuda en la coordinació del procés, per a que us pugui donar suport en la preparació de la vostra proposta.

Continuarem informant per aquest mitja i pels mitjans de comunicació habituals de l’Ajuntament.

 

Arxivat a: General