Portada > Actualitat > Noticies > Fes les teves gestions amb l’Ajuntament sense desplaçar-te

NOTÍCIES

19/03/2020

Què puc fer?

Es poden presentar sol·licituds, fer tràmits o consultes per la seu electrònica de l’Ajuntament les 24 hores i els 365 dies de l’any.

Què necessito per fer tràmits telemàticament?

Per poder fer gestions amb l’Ajuntament electrònicament caldrà que us identifiqueu amb un certificat digital o bé amb un sistema de clau concertada (idCAT Mòbil o cl@ve).

I si no tinc certificat digital, què puc fer?

Si no disposeu d’un certificat digital, podeu donar-vos d’alta al sistema idCAT Mòbil telemàticament i sense desplaçar-vos, el qual us permetrà identificar-vos i signar amb el vostre dispositiu mòbil.


Com funciona l’idCAT Mòbil?

En cada gestió o tràmit que us demani la identificació i us mostri l'opció IdCAT Mòbil, caldrà que la trieu i espereu a rebre un codi en el vostre telèfon mòbil (el que heu autoritzat en el registre previ de les vostres dades de contacte). Aquest codi l'haureu d'introduir per tal que es pugui verificar la vostra identitat.

Com puc donar-me d’alta a l’idCAT Mòbil?

L’alta és senzilla i ràpida sense necessitat de desplaçar-se. Només necessiteu el vostre Document Nacional d’Identitat, la Targeta Sanitària Individual del CatSalut i el vostre telèfon mòbil.Alta idCAT Mòbil

On puc tramitar?

Podeu fer els vostres tràmits pel mòdul de tràmits i gestions de l’Ajuntament. Accedir al mòdul de tràmits i gestions

Arxivat a: General