Portada > Actualitat > Noticies > NOIS ACOLLITS A LA CASA DE COLÒNIES EL PINATAR

NOTÍCIES

03/08/2018

Des de finals de juny la casa de colònies El Pinatar acull 24 nois provinents del nord d’Àfrica.  Es tracta d’una situació d’emergència social en què la Generalitat de Catalunya en té cura, a través de la Direcció General d’Atenció a la Infància i Adolescència (DGAIA). En aquests casos la Generalitat assigna a Fundacions la guarda i tutorització d’aquests nois i se’ls dissenya un pla de formació i suport sempre acompanyats per monitors.

L’Ajuntament té una coordinació estreta tant amb la Generalitat de Catalunya (DGAIA) com amb la Fundació que té cura dels nois acollits que estan temporalment al centre de colònies el Pinatar, per tal de vetllar per la seguretat i convivència al municipi.

S’està estudiant la possibilitat de fer col·laboracions entre les diferents parts per tal d’implicar aquests nois en activitats pròpies del poble que poden ser conduïdes a través d’entitats....

Arxivat a: General