Portada > Actualitat > Noticies > L'alcalde de Gualba a la trobada d'alcaldes catalans a Brussel·les

NOTÍCIES

10/11/2017

L’alcalde de Gualba, Marc Uriach, va assistir el dia 7 de novembre a la trobada d’alcaldes catalans a Brussel·les per denunciar l’opressió que viu Catalunya i les seves institucions, així com per denunciar i exigir la llibertat dels presos polítics. El president Puigdemont i els conselles que són Brussel·les van participar en l’acte, així com els presidents de l’Associació Catalana de Municipis (ACM) i l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) convocants de l’acte.

Les associacions convocants van organitzar un avió per a l’anada a Brussel·les però atesa la gran demanda d’alcaldes i alcaldesses per assistir a l’acte i tenint en compte que només hi havia plaça per a 200, els alcaldes de Sant Esteve de Palautordera, Campins, Vallgorguina i el de Gualba hi van anar amb en cotxe per poder portar l’escalf del nostre poble a la part del Govern que es troba a Bèlgica i denunciar la situació que viu el nostre país. 

Arxivat a: General