Portada > Actualitat > Noticies > Humana lliura a l’Ajuntament de Gualba 10 vals d’ajuda per a persones amb pocs recursos econòmics

NOTÍCIES

25/04/2017

Humana Fundación Pueblo para Pueblo, organització que des de 1987 promou la protecció del medi ambient mitjançant la reutilització del tèxtil i duu a terme programes de cooperació a l’Àfrica, Amèrica Llatina i l’Àsia, i també d’ajuda local al territori més proper, ha lliurat a l’Ajuntament de Gualba 10 vals d’ajuda que permeten adquirir roba de segona mà a persones necessitades. Els vals lliurats, per valor de 30 euros cadascun, es poden bescanviar a qualsevol de les botigues d’Humana de Barcelona. Aquesta iniciativa permet que el Consistori canalitzi l’ajuda cap a famílies amb necessitats de vestimenta bàsica.

 

Els bons d’ajuda s’emmarquen en el compromís de la Fundació de revertir a nivell local part dels recursos generats amb la gestió de la roba que donen els veïns. Precisament, Humana ha recollit 1.263 kg de tèxtil usat a Gualba al primer trimestre, la qual cosa representa un augment del 62% respecte al mateix període de l’any anterior (777 kg). 

Arxivat a: General