Portada > Actualitat > Noticies > Regularització cadastral a Gualba

NOTÍCIES

20/04/2017

El Ministerio de Hacienda y Función Pública del Govern d'Espanya, està procedint a fer la revisió cadastral dels municipis d'Espanya. Aquest és un procediment que decideix l’estat i que es realitza de forma periòdica cada deu anys aproximadament.

La revisió actual correspon a les edificacions que figuren al cadastre. La finalitat del govern central és detectar edificacions i instal·lacions que hagin sofert reformes des de la darrera revisió cadastral, així com modificacions i ampliacions i que no figuren en el cadastre perquè el propietari no ho ha comunicat.

Els treballs de camp es varen realitzar al mes d'abril,com ja vàrem informar, i actualment estan treballant amb incorporar les dades al Cadastre. Per tant, alguns veïns de Gualba rebran un carta del Cadastre explicant la tasca feta i informant que s’ha detectat, si és el cas, alguna modificació que no s'hagi comunicat. Si rebeu una d’aquestes notificacions i teniu algun dubte us podeu adreçar al Cadastre (trobareu el telèfon i adreça a la carta que hàgiu rebut), a  l’Ajuntament on podem donar-vos el suport que necessiteu pel que fa als documents que consten en el nostre registre i  a l'Organisme de Gestió Tributària (oficina de Sant Celoni, Carretera Vella núm. 5), en cas de presentar al·legacions.

Des de l'Ajuntament us oferim la màxima col·laboració, en cas de necessitat, en hores concertades dijous tarda i divendres matí.

Arxivat a: General