Portada > Actualitat > Noticies > Visita de la consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge

NOTÍCIES

11/04/2017

Aquest divendres passat, dia 7 d'abril, la Hble. Sra. Meritxell Borràs, consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge de la Generalitat de Catalunya i la Il·lma. Sra. Montserrat Mundi, directora general d'Administració Local, van visitar el municipi on es van reunir amb l'alcalde de Gualba, Il·lm. Sr. Marc Uriach, en una de les visites programades pel departament de la Generalitat que fa en el territori. En aquesta trobada també va assistir el Sr. Xavier Aymar, director general de l'empresa Aymar. L'empresa, propietària d'una mina subterrània, ubicada al municipi de Gualba, ha adoptat la normativa d'indicadors ambientals amb què s'avalua l'ús de substàncies perilloses, els incidents mediambientals, l'eficiència energètica aplicada als centres productius, les mesures de protecció ambiental i el consum total d'aigua. Després de la recepció a l'Ajuntament es va procedir a fer una visita a les pedreres de marbre on el Sr. Aymar i personal de l'empresa van explicar el funcionament de l'explotació de marbre de "Xauxa" com a primera pedrera sostenible catalana i tercera a l'Estat espanyol.

Arxivat a: General