Portada > Actualitat > Noticies > L'alcalde de Hualba acompanya el president Mas

NOTÍCIES

19/11/2015

L’alcalde de Gualba, Marc Uriach, juntament amb altres alcaldes i alcaldesses de la comarca i més de 400 alcaldes i alcaldesses de tot el país, han acompanyat avui el President Mas a la seu del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya per declarar com imputat per l’organització del procés participatiu del 9-N del 2014.

El nostre Ajuntament s’ha implicat des de l’inici en tot el procés que va conduir a la celebració de la consulta del 9-N del 2014 aprovant mocions i, en especial, la de suport al decret de convocatòria.

Aquest passat dimarts un grup de gualbencs i gualbenques es van congregar davant de l’Ajuntament responent a la crida de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI), l’Assemblea Nacional Catalana, Omnium Cultural I l’Associació Catalana de Municipis (ACM). A la concentració hi van assistir també els regidors i regidores dels dos partits representats a l’Ajuntament i es va llegir un manifest en suport als imputats.

Avui, en la sessió del Ple Ordinari de l’Ajuntament, els grups de CiU i d’ERC presenten conjuntament una Moció de suport al President Mas, l’exvicepresidenta Ortega i la Consellera Rigau amb motiu de la seva imputació per l’organització del 9-N.

Arxivat a: General