Portada > Actualitat > Noticies > Els consultoris de Gualba i la batllòria ofereixen sessions per promoure l’activitat física en els adults

NOTÍCIES

16/11/2015

Cada dijous dels mesos de novembre i desembre, l’infermer dels centres donarà consells sobre com portar una vida activa

Els consultoris locals de Gualba i la Batllòria oferiran tots els dijous dels mesos de novembre i desembre a les 3 de la tarda, una sessió per promoure i integrar l’activitat física en la vida quotidiana. L’objectiu d’aquestes activitats és combatre entre la població adulta el sedentarisme, que està vinculat amb l’aparició de les malalties cròniques més freqüents al nostre entorn, com l’obesitat, la diabetis o la hipertensió. Les sessions les conduirà l’infermer dels centres.

L’activitat física és un dels principals factors que determinen la salut de les persones. El fet de portar un estil de vida actiu permet millorar la salut, tant física com mental. Els professionals que treballen a l’atenció primària es troben molt sovint amb pacients a qui caldria prescriure activitat física com a tractament complementari.

Les activitats per promoure l’activitat física es duran a terme de manera alternativa als consultoris de Gualba i la Batllòria. En la primera sessió es farà una introducció a les diferents maneres d’estar actiu i es donaran consells preventius. La segona i la tercera sessió es dedicaran a parlar sobre desenvolupament, resistència, força, equilibri i flexibilitat. L’últim dia es tractarà sobre l’autoconeixement, l’autopercepció i, finalment, es valoraran les activitats realitzades.

Arxivat a: General