Portada > Actualitat > Noticies > Formació ocupacional per a persones en atur FOAP 2015

NOTÍCIES

13/10/2015

Durant el mes de setembre de 2015, l’Ajuntament de Sant Celoni va presentar la sol·licitud d’accions formatives (pendent de resolució d’atorgament), establertes dins de la convocatòria FOAP 2015. Les diferents accions formatives es troben subvencionades pel Servei d'Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu, i van adreçades prioritàriament a persones en situació d'atur (DONO), i s’impartiran en modalitat de Certificat de Professionalitat que acredita a qui l'obté que és competent per a desenvolupar l’activitat laboral.
Al quadre següent hi figuren els cursos sol·licitats al SOC, pendents de programació i a l’espera de la resolució definitiva amb l’atorgament de les diferents accions formatives a impartir:


Curs Nivell Hores

  • Activitats auxiliars d'aprofitaments forestals. Nivell 1------ 270h

  • Atenció sociosanitària de persones dependents en institucions socials. Nivell 2------- 450h

  • Sistemes microinformàtics. Nivell 2 ----- 600h

  • Treball domèstic. Nivell 1-------- 200h

Requisits d'accés:
 Certificats de professionalitat de nivell 1: no s'exigeixen requisits acadèmics ni professionals previs.
 Certificats de professionalitat de nivell 2: Títol de GESO (Graduat Escolar) o equivalent o haver superat un certificat de nivell 1 de la mateixa família professional.
 Certificats de professionalitat de nivell 3: Títol de Batxillerat o equivalent o haver superat un certificat de nivell 2 de la mateixa família professional.


Els participants del curs hauran de complir els criteris d'accés marcats pel Servei d'Ocupació de Catalunya per poder accedir a les diferents accions formatives. 


Si esteu interessats en algun dels cursos i voleu demanar més informació, podeu emplenar el formulari que trobareu al web municipal www.santceloni.cat (Formació per a l’ocupació). El formulari d’informació no garanteix, en cap cas, la reserva de plaça.

Arxivat a: General