Vols participar a la Fira?

Gualba celebrarà aquest any la seva VIII Fira de Bruixes el dissabte 30 de juliol de 2022, amb parades, espectacles i activitats de dinamització. Aquesta Fira té un tret diferencial ja que els espectacles estan interpretats en llengua de signes catalana.

Per sol·licitar la participació a la Fira cal fer-ho, abans del 13 de juny, a través l'administració electrònica. L'acceptació de la sol·licitud per part de l'organització es farà a partir del 30 de juny amb les instruccions necessàries per formalitzar-la definitivament i fer el pagament de la taxa de 6,60€ i la fiança de 50€ ( la devolució de la fiança es farà efectiva durant les setmanes posteriors a la Fira una vegada realitzades les comprovacions pertinents).

Per a qualsevol consulta relacionada amb aquesta Fira, podeu  enviar un correu a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o trucar al telèfon 93 848 70 27.

 

NOVETATS!

Aquest any totes les sol·licituds de participació hauran d'entrar per l'administració electrònica, adjuntant el model de sol·licitud, declaració responsable i fotografies de la parada.

L'enllaç per entrar les sol·licituds es: INSTÀNCIA GENÈRICA.

Recordeu que per  poder entrar la sol·licitud necessitareu un certificat electrònic.