Portada > Actualitat > Noticies > TurismeVallès crea un mapa amb els establiments de restauració que ofereixen servei a domicili o per emportar

NOTÍCIES

27/10/2020

Es vol contribuir a fomentar el consum de proximitat a la comarca.

El Servei de Turisme del Consell Comarcal, davant la situació crítica que estan patint bars i restaurants a causa de les mesures de restricció provocades per la Covid19, està fent diferents accions per promocionar aquells establiments que ofereixen menjar per emportar o servei a domicili, amb l’objectiu que puguin seguir exercint la seva activitat. 

A més de convidar des de les xarxes socials a gaudir dels bars i restaurants de la comarca i fer costat a la restauració de proximitat, destaca la creació del mapa “Emporta-t'ho a casa o t'ho portem”, on les empreses s'hi poden apuntar per donar a conèixer el seu servei.

Per sortir al mapa, l’empresa només cal que ompli el FORMULARI que trobarà a la web de TurismeVallès. El mapa es pot consultar al web www.turismevalles.com i també es pot accedir des del web www.vallesoriental.cat.

En menys d'una setmana ja s'hi han registrat 45 empreses, de les quals un 96% ofereix servei de menjar per emportar, i un 53% fa entrega a domicili.

De les empreses que ofereixen menjar per emportar, un 77% ja oferia aquest servei abans de l'estat d'alarma, però el 23% restant l'ha hagut de crear. En el cas del servei a domicili, aquesta xifra es dispara, arribant a pràcticament el 60% de les empreses que han hagut de crear el servei. Per tant, la majoria d'empreses que ofereixen menjar per emportar al Vallès Oriental han hagut de crear el servei de repartiment a domicili per incrementar la seva facturació en aquests temps. 

Pel que fa a les visualitzacions, el mapa ja ha tingut més de 100 visualitzacions en menys d'una setmana que fa que s'ha creat.

D’altra banda, la setmana passada la Generalitat de Catalunya, per mitjà del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya, va publicar una convocatòria de subvencions per al sector de la restauració, l'estètica i la bellesa, la qual encara no s'ha obert. El Servei de Turisme del Consell Comarcal ha elaborat una infografia per facilitar que aquells establiments que pateixen les restriccions d'obertura puguin sol·licitar la subvenció. 

La infografia es pot consultar en el següent ENLLAÇ 

Arxivat a: General