Portada > Actualitat > Noticies > DIA INTERNACIONAL DE LES DONES

NOTÍCIES

07/03/2018

El dia internacional de les dones se celebra el 8 de març de cada any i està reconegut per l'Organització de les Nacions Unides (l'ONU). És un dia en el que s’aprofita per commemorar el paper de les dones en la lluita pels seus drets, per la igualtat i la justícia de dones i homes.

Des del món local aquesta diada representa una oportunitat per portar a terme una sèrie d’activitats que promoguin la visibilització i l’apoderament de les dones i reivindiqui la necessitat de construir una societat basada en l’equitat de gènere.

La Diputació de Barcelona, a través de l'Oficina de les Dones i LGTBI, vol impulsar aquesta campanya que permeti, entre d’altres coses, facilitar als municipis la commemoració i el desenvolupament d’activitats de sensibilització, visibilització, participació i apoderament. Fet que implica posar a l’abast dels ajuntaments un seguit de materials comunicatius, recursos de sensibilització i espais de relació que contribueixin a la difusió del missatge i del nostre compromís vers la igualtat de gènere.

Enguany l'objectiu  de la campanya és mostrar com les dones amb l’acció col·lectiva, les seves aportacions, l’avenç dels rols lliures d’estereotips i la unió estant transformant i millorant la societat. 

Arxivat a: General