Portada > Actualitat > Noticies > Sequera a Catalunya: Estalvi i eficiència en l’ús de l’aigua

NOTÍCIES

29/12/2017

Catalunya viu des de primers del 2016 un període hidrològicament molt sec, en què la pluviometria ha estat molt escassa i molt per sota de la mitjana dels darrers 5 anys. Actualment es manté la sequera meteorològica i quasi el 75% dels municipis de conques internes es troben en sequera extrema per manca de pluja. A Gualba ens trobem en una situació de pre-alerta atès que la conca que proveeix el municipi està per sota del seu cabal habitual.

 

Els períodes de sequera que Catalunya ha viscut els darrers anys han fet que s’hagi consolidat la cultura de l’estalvi i l’adopció d’hàbits de consum sostenibles en les diferents activitats diàries per part de la ciutadania.

 

Us recomanem que feu un consum sostenible de l’aigua. Per tenir més informació podeu consultar la web de l’Agencia Catalana de l’Aigua (ACA): http://aca-web.gencat.cat/aca/sequera/ca/inici.jsp. I podeu mirar aquest vídeo de l’ACA amb alguns consells:  https://t.co/zoFkBzCKpV

Arxivat a: General