Portada > Actualitat > Noticies > La Junta Electoral obliga a retirar les estelades i les referencies als presos polítics dels espais municipals i públics de Gualba

NOTÍCIES

14/12/2017

La Junta Electoral de zona, a través d’un requeriment enviat a l’Ajuntament en el que s’adverteix a l’alcalde de les conseqüències penals que pot comportar no complir-lo, dóna 24 hores de termini al consistori per retirar les estelades dels espais públics del municipi així com les pancartes i els símbols que facin referencia a la demanda de llibertat dels presos polítics com, per exemple, els llaços grocs dels arbres del Passeig Montseny i dels edificis municipals com l’Ajuntament i Can Sanmartí.

 

La Junta Electoral de zona també informa a l’Ajuntament que ha rebut una denuncia d’un particular que pel que hem pogut saber no resideix a Gualba. Tot indica que es tracta d’una denuncia fruit del treball sistemàtic de control de símbols ubicats a diferents poblacions de Catalunya que està realitzant algun partit polític.

 

Seguint el requeriment, procedirem a retirar el que la Junta Electoral de zona ens demana. Us recordem que això només afecta als espais públics i als edificis de l’Ajuntament, no als espais privats o vivendes particulars.

Arxivat a: General