Portada > Actualitat > Noticies > Estada a la Catalunya Nord del 25 al 27 de setembre de 2017

NOTÍCIES

25/08/2017

Tal com es va avançar al Butlletí del juny del 2017, l'Ajuntament aquest any ha organitzar una sortida de 3 dies (25, 26 i 27 de setembre del 2017) a la Catalunya Nord. Durant l'estada es visitaran els llocs emblemàtics on van ser confinats els refugiats republicans espanyols, molts d'ells catalans, després de la Guerra Civil espanyola. Es visitaran indrets característics com les poblacions d’Argelers, Elna i la seva maternitat, Cotlliure, Perpinyà entre d’altres.

Durant tota la estada contarem amb les explicacions de la Sra. Assumpta Montellà, historiadora i escriptora i coneixedora de la temàtica d'aquest viatge a la perfecció.

Per més informació, us podeu dirigir a l'Ajuntament.

Arxivat a: General