Portada > Actualitat > Noticies > Taller: una imatge val més que mil paraules

NOTÍCIES

08/06/2017

Cura de la imatge personal en la recerca de feina

Objectius del curs


Entendre la Imatge Personal en els seus dos vessants: l’Extern o codis estètics i l’Intern, com la capacitat de fer servir les nostres habilitats relacionals per, juntament amb els codis estètics, transferir correctament la nostra identitat.
Entendre la Imatge Personal com la eina més potent en els procés d’apropament a un lloc de treball, començant pel CV fins la incorporació i integració a l’empresa.
Ajudar les persones a adequar de la millor manera possible la seva Imatge Personal en funció del lloc de treball i les necessitats derivades.
Aprendre a transmetre la vàlua del candidat amb eficàcia en el temps limitat d’una entrevista de feina a través de la correcta gestió de la Imatge Personal.
Aprendre a gestionar la Imatge Personal com a representació de la vàlua personal i professional en tot l’itinerari professional de l’individu, recerca de feina, desenvolupament de feina i adhesió a la missió de l’empresa on treballa.
Adquirir recursos polivalents per a la socialització i bona convivència entre els equips humans de les empreses durant tot el procés d’incorporació del candidat per tal d’afavorir la permanència màxima del treballador en el seu lloc de treball.
Ser capaç de transferir a través de la Imatge Personal que és el candidat ideal per al lloc de treball.

El taller es farà a la sala de Plens de l'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera els dies 21 i 23 de juny, de 9.30h a 13.30h.

Els interessats han de fer l'inscripció al Servei d'Ocupació de Santa Maria de palautordera.

Arxivat a: General