Portada > Actualitat > Noticies > Ja s'atenen urgencies de pediatria a l'Hospital de Sant Celoni

NOTÍCIES

05/05/2017

Amb aquesta acció es millora l'atenció pediàtrica urgent de la població del Baix Montseny que queda coberta de la següent manera:

  - De dilluns a divendres, tal com s´està prestant ara, en horari de 9 a 21 hores es realitza atenció espontània i programada de pediatria a les dues àrees bàsiques del  Baix Montseny (Alt Mogent- Llinars del Vallès, i Sant Celoni).

 - Dissabtes, diumenges i festius, de 9 a 21h, s´obrirà un nou punt d´urgències pediàtriques a l´Hospital de Sant Celoni, que estarà a càrrec d´un pediatre i una infermera pediàtrica i que funcionarà com a part del Servei d´Urgències de l´Hospital General de Granollers.

 - Durant les nits (21 a 9h) de tots els dies de l´any es disposarà d´un suport de videoconferència entre els hospitals de Sant Celoni i Granollers, que permetrà una millor assistència tant per a la comunicació i consulta en línia entre professionals com també  per a la valoració del pacient i de les proves d´imatge a distància. Aquest dispositiu comptarà amb un reforç del Servei d´Urgències de l´Hospital General de Granollers.

Arxivat a: General