Portada > Actualitat > Noticies > El Ple de l’Ajuntament de Gualba aprova una moció d’adhesió al Pacte Nacional pel Referèndum

NOTÍCIES

10/04/2017

El Ple de l’Ajuntament de Gualba, en la seva sessió ordinària del 6 d’abril, ha aprovat per unanimitat la moció d’adhesió al Pacte Nacional pel Referèndum presentada pel grup del PDeCAT.

La moció presentada recull la proposta de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) i de l’Associació Catalana de Municipis (ACM), a les quals està associat l’Ajuntament de Gualba, i es posiciona al costat del Pacte Nacional pel Referèndum constituït el desembre del 2016.

La moció aprovada per unanimitat insta al Govern de Catalunya i de l’Estat espanyol “a superar les dificultats polítiques i els apriorismes, i a assolir finalment l’acord que estableixi les condicions i les garanties justes i necessàries per a la celebració d’un Referèndum reconegut per la comunitat internacional, el resultat del qual haurà de ser políticament vinculant i efectiu”. I a més, reconeix el Parlament de Catalunya com “la institució democràtica on es manifesta la voluntat popular del país. Per això donem suport a aquelles iniciatives i acords que hi sorgeixin per a l’articulació d’aquest Referèndum”.

L’Ajuntament de Gualba es posiciona al costat del Pacte Nacional pel Referèndum i expressa el seu suport a les iniciatives que condueixen a que el poble de Catalunya es pugui expressar democràticament i lliure, a través de les urnes en un referèndum, per decidir el seu futur.

 

Arxivat a: General