Portada > Actualitat > Noticies > Nou impuls als projectes educatius del Baix Montseny

NOTÍCIES

27/09/2016

 Regidors i regidores d’educació dels municipis del Baix Montseny es van reunir dilluns 20 de setembre a Sant Celoni  en el marc de les reunions periòdiques de coordinació per seguir avançant en el treball compartit encetat amb els projectes educatius Robotseny i Fem Dansa i plantejar polítiques educatives conjuntes.  A la trobada, van acordar les següents línies de treball:

 

-       Compartir la informació dels serveis educatius que ofereix cada municipi amb la voluntat de difondre els serveis educatius del Baix Montseny i decidir noves iniciatives a treballar conjuntament.

 

-       Enfortir el projecte Robotseny amb la participació de nous municipis del Baix Montseny i altres projectes de territori com el Fem Dansa.

 

-       Treballar noves estratègies educatives que responguin a les necessitats del Baix Montseny, amb l’objectiu de millorar l’èxit educatiu i la cohesió social de la comarca.

 

Els regidors i regidores es van emplaçar a una propera reunió per treballar el projecte Robotseny 2017 i a una següent per concretar la difusió conjunta dels serveis educatius de cada municipi i proposar nous projectes conjunts.

 

La trobada va comptar amb la presència d’11 municipis del Baix Montseny i alguns més van excusar la seva presència si bé van manifestar el seu interès en participar a les properes reunions.

 

Arxivat a: General