Portada > Actualitat > Noticies > Campanya de responsabilització sobre tinença d’animals de companyia

NOTÍCIES

21/06/2016

L’Ajuntament ha iniciat una campanya de responsabilització relacionada amb la tinença d'animals de companyia. S’han editat uns fulletons informatius i uns pòsters que es distribuiran amb la finalitat de conscienciar la població sobre els deures que tenen els els propietaris d’animals de companyia i els drets que té tota la població en relació amb la convivència amb aquesta animals de companyia. Per exemple, la importància d’identificar l’animal amb el xip, de dur els animals lligats pel carrer i pels llocs on s’indica que han d’anar lligats, i de recollir els excrements per tal mantenir nets els espais públics del poble.

Simultàniament a aquesta acció informativa es duran a terme tasques de seguiment i observació per part dels vigilants municipals per tal de promoure els comportaments cívics i per el compliment de l'ordenança municipal. 

Cal que tothom, propietaris i no propietaris d’animals de companyia, siguem conscients i respectem la convivència al nostre poble. Per exemple, respectem el descans dels veïns no permetent que els gossos bordin, i no donem menjar als gats en espais públics.

Paral·lelament us informem s'ha creat una taxa per tal de recuperar la despesa que suposa per a l’Ajuntament el servei de recollida d'animals abandonats. Igualment es treballa per millorar aquest servei. 

Arxivat a: General